Andy Prialux túl van a műtétjén!

2011. június 26. • Egyéb, Egyéb, Főoldal, Gyorsasági, Külföldi cikke.•

Fotó:BMWBLOG.com

A háromszoros WTCC világbajnok Andy Prialux megkönnyebbülten mesélt arról, hogy túl van sikeresen pajzsmirigyének egyik lebenyének eltávolításán. A lebeny rezekciójára azért volt szükség, mert daganatos elváltozást észleltek benne.

A brit sportembernek ki kell hagynia a Nürburgring 24 órás és a jövőheti Intercontinental Le Mans Cup imolai futamokat. Nem sokkal a Le Mans 24 viadal előtt egy rutinvizsgálat során diagnosztizálták a pajzsmirigyet érintő elváltozást. Prialux csapattársaival a Le Mans 24 futamán dobogón zárt egy BMW M3 GT-vel.

A lényeg, hogy sebeim szépen gyógyulnak. Már rövid sétákat is tudok tenni az otthoni sziklakertemben, egyre jobban visszatér belém az életerő. Napról, napra egyre erősebb vagyok.

A le mans-ban eltöltött idő, nagyon nehéz volt a számomra, hiszen tudtam, hogy néhány nap múlva majd mi vár rám.A csapattal megbeszéltük, hogy a témával kapcsolatban hírzárlatot tartunk, hiszen nem volt értelme semmilyen negatív hírrel befolyásolni ezt a legendás versenyt. A végeredmény pedig egy nagyszerű dobogó lett számunkra.

Szeretném megköszönni a családomnak, a barátaimnak és a rajongóimnak, hogy megannyi támogató üzenetet küldtek a számomra. A feleségem Jo végig mellettem volt, a szüleim elképesztő támogatást nyújtottak neki és tartották benne a lelket hogy ne aggódjon semmiért. – nyilatkozta Andy Prialux.

Amit a pajzsmirigyről tudni kell

matezsoltee

A cikkhez nincsenek még hozzászólások.

Szólj hozzá valamit Te is!

Ha szeretnél hozzászólni, akkor be kell jelentkezned!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com